Adsense

14 Mayıs 2014 Çarşamba

BloodRayne Betrayal İnceleme

Tür:Aksiyon
Platform:PC,XBox360,PS3
Grafik:100/50
Ses:100/55
Oynanış:100/55
Yapım:Abstraction Games
GENEL:100/60

2014 yılında PC için piyasaya sürülen BloodRayne Betrayal adlı oyunda diğer BloodRayne oyunlarının aksine 2D olarak oyunu oynuyoruz. Son zamanlarda bu tarz oyunlar oldukça dikkat çekiyor olsada BloodRayne Betrayal oyunu tam anlamıyla başarılı bir 2D oyun olmaktan uzak bir görüntü çiziyor.

İlk oynadığım 2D oyunlardan olan Mark of The Ninja adlı şaheser oyundan sonra bu oyunu oynamak malesef bu oyunun çekiciliğini benim gözümde biraz düşürdü. Oyunda askerlerle işbirliği yapmış olan BloodRayne'i canlandırarak diğer vampirlere karşı bir savaş içerisine giriyoruz. Oyun boyunca çeşitli engelleri aşarak canımız azaldığından rakiplerimizin kanını emiyoruz ve hayatta kalıyoruz. Zaman zaman kılıçla savaşmak yerine silahta kullanma fırsatı buluyoruz.

Oyunun aksiyonu devamlı tavan yapmasına rağmen bir süre sonra aynı hareketleri tekrarlamak oyuncuyu sıkıyor. 15 bölümden oluşan oyunun bölümleri 5-10dk içerisinde bitirilebilecek kısa bölümlerden oluşuyor. Sonuç olarak zaman geçirmek için oynanabilecek bir oyun olsada gerek konusu gerekse oynanış mekanikleri bakımından vasatı aşmayan bir yapım olarak başka oyunlarla vaktinizi değerlendirmenizi öneririrm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder