Adsense

23 Nisan 2014 Çarşamba

Record of Agarest War Zero İnceleme

Tür:Taktiksel JRPG
Platform:PC,PS3,XBox360
Grafik:100/50
Ses:100/55
Oynanış:100/60
Yapım:Laughing Jackal
GENEL:100/55


2014 yılında pc platformuna çıkan Record of Agarest War Zero oyunu klasik bir jrpg oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun çok uzun bir oynanış süresi ve derin bir hikayeye sahip olması konusunu beğenenler açısından güzel bir deneyim sunsada oynanış ve grafik bakımından atari seviyesini geçmeyen bu oyunun geniş bir kitleye hitap ettiğini söylemek büyük bir yanlış olur.

Karakterimizin yeteneklerini ve savaşçı özelliklerini belirledikten sonra sıratabnlı rpg ögeleriyle dolup taşan oyunumuza başlıyoruz. Oyun boyunca çeşitli değişik karakterler bize yardımcı oluyorlar ve bu yol arkadaşlarımızla bazı ilişkiler içerisine giriyoruz öyle ki bu ilişkilerimiz bizi evliliğe dahi götürebiliyor. Oyun ilerledikçe çok fazla farklı saldırı çeşidi ortaya çıkıyor ve oyun gittikçe karışık ve oynaması zor bir hal almaya başlıyor.

Gerek müzik gerekse oynanış bakımından şahsen ben oyunu yeterli bulmadım. Ayrıca konu bakımından da çok yavaş gelişen hikaye bir süre sonra baymaya başlıyor. JRPG oyunları çok fazla detay içermesine karşın bazen bu fazla detayda oyuncuyu sıkabiliyor. Genel anlamda grafik ve oynanışa önem veren kişilerin bu oyunu seveceğini düşünmüyorum. Sonuç olarak zamanınızı farklı yapımlarda harcamanızı öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder