Adsense

17 Mart 2014 Pazartesi

Digimon Frontier İnceleme

 Favori Karakterlerim:Takuya,Izumi
Tür:Aksiyon,Macera,Dram
Bölüm Sayısı:50
Not:10/7

2002-2003 yılları arasında yayınlanan Digimon Frontier animesinde yine bir grup gencin dijital dünyaya gelerek yaşadıkları maceraya tanık oluyoruz. Ancak bu sefer kahramanlarımızın digimon ları yok çünkü bizzat kendileri digimona dönüşüyorlar.

Efsaneye göre karanlıklar efendisi Lucemon çok uzun zaman önce dijital dünyayı ele geçirmeye çalışmış ancak 10 tane cesur digimon tarafından durdurulmuştu. Bu efsanevi 10 digimon Lucemon'u mühürleyerek hapsetmişlerdi ancak daha sonra ortadan kaybolmuşlardı. Bu olaydan sonra dijital dünyayı üç melek -Seraphimon,Ophanimon ve Cherubimon- yönetmeye başlamışlardı ancak Lucemon,Cherubimon'u kontrolü altına alarak Ophanimon ve Seraphimon'a ihanet etmesini sağlamıştı işte tam da bu sırada kahramanlarımız hikayeye dahil oluyorlar. Ophanimon'un mesajını alan kahramanlarımız dijital dünyaya gelerek 10 efsanevi digimonun ruhunu ele geçiriyorlar ve karanlığa karşı savaşmaya başlıyorlar.

Hikaye olarak genel anlamda başarılı olan Digimon Frontier animesi kendinden önceki Digimon serilerinde olduğu gibi duygusallık ve arkadaşlığa çok önem veren bir yapım. Her türlü zor durumdan birbirlerine olan inançları ve arkadaşlıklarının gücüyle kurtulmayı başaran kahramanlarımızı animenin sonunda büyük bir mücadele bekliyor. Müzikleri için diğer digimon serilerine göre biraz sönük kalsada genel anlamda başarılı diyebilirim. Sonuç olarak digimon serisini sevenlerin beğeneceği bir yapım olarak izlemenizi tavsiye derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder